A new pistolero in town !

You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.

  • Categories

  • Archives

Loredana ….. si al ei Tzuki

Posted by thenewpistolero on December 17, 2008

Mda….dupa toate clipurile cu Craciunul, muzica de calitate, sentimente frumoase si clipuri placute, superbe chiar, dau astazi pe net de….”o chestie”: noul videoclip Loredana…ok, ok, pana aici nimic nou, ca orice artist, scoate si ea cate 2 – 3 videoclipuri pe an (poate si mai multe, tinand cont ca mai nou face parte din marea “gashca de dupa blocuri”, aka. Media Pro si nenea Sarbu…). Dupa cum spuneam, nimic spectaculos pana aici, doar ca….pornesc si eu videoclipul, in scopul vizionarii…ca un om curios ce sunt. Un monolog….ideea transmisa fiind chiar ok, dar accentul mi-a amintit in prima faza de Borat, care la randul sau nu a lasat o impresie prea buna….doar ca incepe videoclipul propriu zis….

Ajung si eu la vorbele lui Mircea Badea pana la urma….noi romanii chiar ne-am tampit ! chiar suntem dusi cu pluta. A fost pus videoclipul ala acum nici 5 zile si deja are vreo 3 mii si ceva de vizionari. Ce-i drept, putine, dar ARE….clip realizat, cred….presupun, pentru ca nu urmaresc, (doar ca-mi amintesc marile realizari ale artistilor nostrii si ai televiziunii Acasa TV) pentru inca o telenovela de 2 lei in care, clar domina etnia rroma. Tiganii frate….ajungem noi ca popor sa-i veneram, sa iubim cultura lor, modul lor de a fi, de parca noi nu putem gasi alte subiecte interesante pentru o telenovela (asta daca noi ca popor chiar trebuia sa ne lansam si in domeniul asta, cand eu, ca roman, pot spune cu mana pe inima ca nu ma pot mandri cu nici un film realizat in tara asta)….sunt oameni innebuniti dupa telenovelele astea, deci clar si videoclipul vinde ! vinde pentru ca asta vrea romanul. Ei ca institutie…nu sunt prosti, Media Pro-ul…..doar urmaresc ce anume prinde, ce vrea romanul, dupa ce e innebunit si pur si simplu exploateaza chestia asta pentru sume frumusele de bani -> de-aici si videoclipul mirabolantei Loredana care, lasa de dorit din toate punctele de vedere. Cum spunea cineva intr-un comentariu pe youtube…..are totusi o varsta si ea ! poarta-te ca atare femeie si lasa-te naibii de meserie daca nu esti in stare sa scoti ceva mai bun !

P.S. Am facut referire la etnia rroma in postul asta. Nu vreau sa se inteleaga ca am vreo problema cu ei ca etnie sau ca fac discriminare….ori alte tampenii…nu, chiar NU. Sunt voluntar la o asociatie care se ocupa cu copii de etnie rroma, deci clar nu sunt rasist, doar ca urasc fenomenul.

P.S.2.  Am pus postul asta la categoria “De pe net”, pentru ca muzica clar nu poate fi numita.

Leave a comment