A new pistolero in town !

You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.

  • Categories

  • Archives

Dana Nicula

Posted by thenewpistolero on January 10, 2009

dana

“Tanara, dinamica, frumoasa, desteapta si ocazional, devreme acasa!
Glumesc, cu toate ca as putea continua la infinit cu superlativele despre Dana Nicula – probabil ca in dictionar, la cuvantul clubber gasiti poza ei!
Reprezinta, fara nici o indoiala, definitia clubber-ului. O “veterana” atat in ceea ce priveste clubbing-ul din Romania, dar si cel din strainatate. A fost de atatea ori in Ibiza, incat se credea, la un moment dat, ca nu se mai intoarce de acolo. Nu cred ca exista vreun dj pe care sa nu-l cunoasca, si cu care sa nu se fi imprietenit. A inceput sa asculte muzica electronica in perioada Zerillo’s/Karma si spune ca uneori duce dorul acelei perioade…
Daca exista o persoana in cuvantul careia sa ai incredere atunci cand iti spune ca un party e de success, sau nu, cu siguranta ca Dana Nicula este acea persoana! Plimbareata din fire, Dana fuge destul de des intr-un “weekend break” doar pentru a-si toci baschetii pe la vreo petrecere din lumea larga.
Ii place muzica, ii place feeling-ul clubului si in primul rand, ii place sa danseze. Cunoaste clubul Amnesia din Ibiza ca-n palma, probabil si pentru ca a lucrat o vara acolo. Lucky her!
Are o experienta de 5 ani in radio si o voce unica, pe care cu siguranta o recunoasteti.
Anul acesta emisiunea a carei gazda este, “Nights @ One” a castigat locul intai la premiile Nights.ro, singurele premii de clubbing din Romania, la categoria “Cea mai buna emisiune radio de clubbing”.
De curand s-a apucat serios de mixat, iar acum va puteti astepta oricand s-o intalniti la un party, chiar in orasul vostru.
ONE FM – Club Station reprezinta un pas inainte pentru Dana, intr-o lume pe care o cunoste si care i se potriveste foarte bine.
Pe Dana Nicula o puteti asculta de luni pana miercuri, intre orele 19.00 si 22.00, joi intre orele 20.00 – 22.00, ca gazda a emisiunii Nights @ One si sambata intre orele 22.00 si 23.00 prezentand emisiunea “Kristal Sound”, la ONE FM – Club Station.”

Prezentare luata de pe site-ul One FM

Cam asta e descrierea de pe site-ul OneFM pentru Dana. Tot ce pot eu sa spun e ca de mult sunt “indragostit” de muzica house si pana la Dana nu auzisem de o “dj-itza”, la noi ma refer. Fusese mai demult Wanda, dar ea se ocupa mai mult cu MTV-ul, deci nu avea ea treaba chiar asa cu “dj-itul” si mai nou am vazut ca a aparut Narcissa, dar nici una nu a lasat asa un impact ca Dana. Ce-i drept ea a fost promovata de OneFM, dar cred ca pana la urma muzica vorbeste pentru ea si dupa ce a inceput sa mixeze si prin cluburi, chiar n-a mai contat cine a promovat-o.
Anyway, zilele astea a pus un mix de-al ei pe blog (un blog pe care-l citesc cu placere aproape in fiecare zi) si chiar mi-a placut. Sound ok, parca e si ceva diferit….deci merita ascultat. Pentru cei interesati sa-l asculte/descarce o pot face de-aici
Pentru cei care vor s-o auda pe Dana si la Radio, dati click pe link-ul de la radio si ascultati-o acolo 🙂
Ce sa zic, pentru Dana am numai cuvinte de lauda….sper s-o tina tot pe drumul asta, sa avem si noi prima “dj-ita” de valoare :P.
Good Luck Dana !

Leave a comment